Constant reconnecting needed

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

kibitzer788

Thread Starter
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1
Hi all. I have recently set up a new internet connection. It is comcast cable, through a motorola SB5120, into a Dlink 524 router. It is WPA encrypted. My roommates and I have problems with losing the internet. We can't connect to webpages, and aim signs off. All we have to do is disconnect from the network, then reconnect, and everything is fine again, however that is really annoying. I am currently running windows XP, but it is effecting macs as well, so thats not part of it. Any ideas what might be causing it?
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,429
Well, since it's a common component, try this:

Connect one or more of the computers using an Ethernet cable and see if you still have the disconnect issue. If so...

Connect a computer directly to the modem and see if you have a disconnect issue. If so...

Register at DSLReports and run their line quality tests. Post a link to the results here.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top