Control panel sub categories won’t open

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Xtrato

Thread Starter
Joined
Mar 20, 2005
Messages
17
Control panel sub categories won’t open
I have a strange problem where any subcategory links in control panel won’t seem to open at all when clicked on. Everything else opens fine. For example, clicking on "System and Security" or "Network and Internet" works fine (the main categories) but if I try to click on "un-install a program" or "add a device" for example (the small text sub category links) they don’t respond with anything.
I have tried Google searching for a solution but can’t seem to find anything of use.
Has anyone experienced this problem before and know of a solution?
Thanks in advance for your help
 
Joined
Dec 22, 2012
Messages
47
Try this, hit the windows button+R then type "cmd" and hit enter. In the command window type "sfc /scannow" and let it run. Type in commands without quotes.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top