Cookies/spybot

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

sunlit5

Thread Starter
Joined
Aug 20, 2003
Messages
19
Hi, I recently installed Spybot (thanks you guys for all the help) and I don't know if this is what is causing my problem or not, but many pages I go to say that I do not have cookies enabled.

Which I do.

So... could spybot have changed the seetings or something?

I don't know.
Thanks,
Sun
 
Joined
Oct 5, 2003
Messages
557
Well, if this problem started after u installed spybot, then it might as well have changed the settings.
In IE, go to tools>internet options> privacy.
Is that setting is too high, some cookies will not be allouwed.
 

flavallee

Frank
Trusted Advisor
Joined
May 12, 2002
Messages
81,579
Open Internet Explorer, click Tools - Internet Options - Privacy(tab) - Advanced(button), select:

Override automatic cookie handling

Allow first-party cookies

Block third-party cookies

Always allow session cookies

click OK - Apply - OK, then close and reopen Internet Explorer.


Frank's Windows 95/98 Tips
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top