corrupt mp3s.....codec problem?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

DanG

Thread Starter
Joined
Jul 18, 2003
Messages
9
hi,
never had any problem before with downloaded mps files, but as of late i've had quite a few that either cut out within 20 seconds or so or after the same period of time turn to a corrupt white noise kinda sound. The only reason i can think of apart from the file simply being corrupt is that i have a missing mp3 codec or something that i need to play these files. This is mostly because when on my player (and i've tried loads by the way!) if i skip along 3 secs or something the audio can momentarily be heard, but then corrupts again.
any ideas?
cheers,
DanG
 

Triple6

Moderator
Joined
Dec 26, 2002
Messages
52,930
First Name
Rob
Well you could try playing the mp3's on another computer, if they play its your system, if they don't its the filess themselves. If these are downloaded they could have downloaded incorrectly - kazaa (lite) has been having issues with downloads, connections, and so forth lately - programming glitches or something.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top