Could Teredo Tunneling Adapter Have Anything To Do With Streaming Media Stuttering

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Snowsharkeus

Thread Starter
Joined
Jan 24, 2015
Messages
1
Okay, first post ever here, so be kind, please! :)

I was having major issues with streaming audio and video where the media would stutter and stop horribly in both IE and Chrome. This was taking place with YouTube video as well as audio through Rhapsody, Pandora, and SoundCloud.

I went to the Devices and Printers window from the Start menu and there I found that the icon for my PC had a yellow exclamation mark next to it. I ran the troubleshooter utility and it reported that there was an issue with the Microsoft Teredo Tunneling Adapter Driver. I uninstalled and then re-installed the driver, but the issue was still there. When I opened up the device manager there was a yellow exclamation point next to that driver.

I did some research and determined that I did NOT need the Teredo Tunneling Adapter based on my network setup so I uninstalled it.

Now, all audio and video streaming is working wonderfully on any browser.

Could it be that I stumbled upon the fix? Does anyone have any more information on WHY this may have caused my problem? Thanks!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top