1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Counter strike 1.6 lacking words!!!

Discussion in 'Games' started by raouliman, Oct 28, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. raouliman

    raouliman Thread Starter

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    9
    helo!!! ive been playing counter strike for abotu 2 years now, and jsut one day all of a sudden, i launched my game as usual and the e words are mssing.fonts were all messed up and all the words are missing. I cant choose what server to join and things like that because there are no letters what so ever, other than that the game works fine. I cant see the ping of the servers, when im ina a game i cant tell whats the name of the gun and such. i need help fixing this. anyone can? btw this only happens to my counter strike game. my toehr games are fine :) thxx!!!
     
  2. horaceli

    horaceli

    Joined:
    Oct 9, 2006
    Messages:
    12
    you probably just installed or uninstalled a program that used special fonts. try system restore or try reinstalling the game?
     
  3. raouliman

    raouliman Thread Starter

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    9
    like i tried that already probly 4 times? ad waht did u mean about installing a prograam with special fonts?!?!?!?!?!?!?!? 0-0?
     
  4. NaMBoI

    NaMBoI

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    42
    did u try deleting the cs folder in program files?
     
  5. raouliman

    raouliman Thread Starter

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    9
    yesssss, done that maybe twice, jsut the ones in program files
     
  6. raouliman

    raouliman Thread Starter

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    9
    HI again! i got mroe info taht can hopefully help anyone willing to help. i tried installing my cs condition zero (not 1.6) on my computer because the 1.6 reminded me of it in a way so i jsut wanted to play it and just checked if i had the same error. apparently i do... there are no words in the condition zero game just like cs 1.6. im guuessing it might be more advanced then like just reinstalling. im guessing it might be something to do with file registries or config files around my hard drive. too bad i dont know much about that, but thats jsut a guess. i would try and install half life 2 just to see if i have the same error, but i cant find my disk :$ . thx all! hope this helps you help me!!
     
  7. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/644609