Counter-Strike Open GL

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

EvilHand

Thread Starter
Joined
Oct 27, 2002
Messages
12
Help! I can't get my Open GL to work for Counter-strike anymore!! I'm running windows xp and using the Counter strike mod. I've never had this problem before but now whenever i try to join a server it says The video mode is not supported by your video card. I've tried direct 3d doesn't seem to work correctly with it. I've reinstalled video card drivers and the game and still no luck. Any help or suggestions?


System Specs:
1.4 ghz p4
ge force 4 ti4200 64 mb ram
768 mb rdram pc 800
 
Joined
Feb 7, 2003
Messages
6
i have no idea what you are on about so sorry to get your hopes up when you see youve got a reply - however,
i do know a secret in counter-strike that you might not know (though saying that, you probably do).
Hold down control and shift and click on the top right speaker at the main menu. It then brings up the Giant Ant campaign.
 
Joined
Dec 27, 2000
Messages
1,452
Be sure you have the latest drivers installed for your vid card then check to see that you have OpenGL enabled in the game menu. OpenGL is the only way to go with all Half Life mods. Even if you can get D3d to work it will look like crap.
 
Joined
Nov 11, 2002
Messages
34
Yeah, also, you may have to try different video settings, such as screen resolution.

oh and kwill152001, this is Half Life: Counter Strike... not Command and Conquer: Counter Strike. ;)
 
Joined
Aug 20, 2001
Messages
651
Ahh yes, I remember the old ant campaign. Who knows why they decided to use the name Counter-strike for counter-strike when the name was already used in C&C: Counter-Strike. But I suppose they didn't realise their humble little mod would become the most played online game ever. :D
 
Joined
Nov 11, 2002
Messages
34
this is true... ah... the good ol days of RTS, when they were good and didn't try to incorporate FPS's in them to get more money out of us... Starcraft, the best RTS ever IMO... but now I'm just getting off topic. heh. :D
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top