1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

CPU FSB Changing Problem

Discussion in 'Hardware' started by apakhira, Jan 19, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. apakhira

    apakhira Thread Starter

    Joined:
    Nov 29, 2002
    Messages:
    223
    I have an MSI 815M Pro (MS-6334) motherboard with Winbond W83627HF-AW PLL IC.My processor is Intel Celeron 366Mhz.My BIOS doesn't support changing the FSB(Front Side Bus).I have tried Fuzzy Logic III which is bundled with the mobo.It does not show the buttons for setting the FSB.I have also tried various other third-party software like CPUFSB,SoftFSB,etc,in their latest versions but in vain.Please suggest a way to change the FSB of my MOTHERBOARD.
     
  2. Hairy

    Hairy

    Joined:
    Mar 20, 2000
    Messages:
    574
    Award BIOS :
    Frequency/Voltage Control

    AMIBIOS:
    PERIPHERAL SETUP

    there is nothing there to change?
     
  3. Westwood

    Westwood

    Joined:
    Jan 12, 2003
    Messages:
    12
    you need to enable something to change the FSB.. its normally the item on the list just above the FSB
     
  4. apakhira

    apakhira Thread Starter

    Joined:
    Nov 29, 2002
    Messages:
    223
    I have the AWARD BIOS.But in the CPU/Voltage Control Option there is no FSB-changing option.It only has the following-
    Auto-detect DIMM/PCI Clock
    Cpu Spread Spectrum
    Cpu Clock Multiplier (Changing this does not help as Intel Processors do not support changing this)

    What Should I Do?
     
  5. JohnWill

    JohnWill Retired Moderator

    Joined:
    Oct 19, 2002
    Messages:
    106,418
    Maybe you should just run the processor at the speed it was designed for. :rolleyes:
     
  6. prunejuice

    prunejuice

    Joined:
    Apr 2, 2002
    Messages:
    3,432
    Somewhere in Processor Heaven, there is an angelic
    choir of 333 Celerons overclocked to 1 Gig.
     
  7. apakhira

    apakhira Thread Starter

    Joined:
    Nov 29, 2002
    Messages:
    223
    But I want to overclock my CPU,so I have to change my FSB
     
  8. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/114097

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice