1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Crazy taxi 3 highroller on win7 64

Discussion in 'Games' started by Passburger, Apr 18, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Passburger

    Passburger Thread Starter

    Joined:
    May 31, 2010
    Messages:
    44
    Hi,
    I'm trying to run crazy taxi 3 high roller on win7 64.
    I've tried running with the recommended compatibility mode settings...
    The game crashes before it even starts and what I get is:


    Problem Event Name: APPCRASH
    Application Name: CT3.exe
    Application Version: 0.0.0.0
    Application Timestamp: 21544c66
    Fault Module Name: CT3.exe
    Fault Module Version: 0.0.0.0
    Fault Module Timestamp: 21544c66
    Exception Code: c0000005
    Exception Offset: 00007b32
    OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Locale ID: 1053
    Additional Information 1: f90a
    Additional Information 2: f90a937a649722c327660889654541f7
    Additional Information 3: 55b4
    Additional Information 4: 55b4ee76d2a35c239f3e21c6ab108b1e


    Any Ideas?



    My Pc specs are:
    Intel Core 2 Duo E8400
    Windows 7 Ultimate Edition (Build 7600)
    CPU Arch : 1 CPU - 2 Cores - 2 Threads
    CPU PSN : Intel Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
    CPU EXT : MMX, SSE (1, 2, 3, 3S, 4.1), EM64T, VT-x
    CPUID : 6.7.A / Extended : 6.17
    CPU Cache : L1 : 2 x 32 / 2 x 32 KB - L2 : 6144 KB
    Core : Wolfdale (45 nm) / Stepping : E0

    Freq : 2001.97 MHz (333.66 * 6)
    MB Brand : Gigabyte
    MB Model : EP45-DS4
    NB : Intel P45/P43 rev A3
    SB : Intel 82801JR (ICH10R) rev 00

    GPU Type : Radeon HD 6970 2gb
     
  2. turbow5

    turbow5

    Joined:
    Jan 2, 2012
    Messages:
    490
    I looked at the min. req. and It doesn't support windows 7.

    If you've seen someone run this on windows 7 before ask them but to play this game you would have to dual-boot Any other OS except Vista.
     
  3. Passburger

    Passburger Thread Starter

    Joined:
    May 31, 2010
    Messages:
    44
    Thank you for you reply.
    Lots of people claim to have played the game on win 7, some were 32bits and a few were 64bits. Running the game "as administrator" in compatibility mode for WinXP. But of course no one ever tell you how they do things, they just brag about the fact that they did it. Im gonna keep scouting the web for answers.
     
  4. turbow5

    turbow5

    Joined:
    Jan 2, 2012
    Messages:
    490
    Have they proved it?

    I played obscure 1 and it couldn't run on 7, I had to go on XP.

    If compatibility mode didn't work then it probably cant run on 7. :/
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1049857