Creative Audigy 2ZS Gamer Sound card problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

JosiahSmith

Thread Starter
Joined
Dec 10, 2010
Messages
4
Hi,
I recently was given an Hp 503w and plan on using it in my home recording studio. But, when I put in my Creative Audigy2 ZS Gamer sound card, or SB0350, I never hear anything from any of the outputs but the digital out, which only gives me a loud whizzing sound. I have downloaded every driver off the web and I still hear nothing. I checked on Creative's website, but all they tell me to do is check if my sound is set on "digital output only." But, after I followed all of the instructions, my window does not have a box to check. I also checked and windows says that there is no conflict with my other hardware. I'm using windows XP 32bit, with ableton live lite, amplitube vst, fender fuse, dynex usb 2.0 pcci card 40gb hdd, 512mb ram, and a Intel Celeron 1.7GHz processor.
Please tell me if there's a physical problem or if I need to do anything.

Thanks,
Josiah
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top