Creative Modem: Stops data transfer OFTEN

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Akito

Thread Starter
Joined
May 23, 2003
Messages
931
Creative Modemblaster external DE5621
Latest drivers & firmware

Problems:
After running the modem for maybe an hour or so, data transfer stops. I can no longer upload or download. I also cannot ping. However, the line that I connect through is still busy, and windows XP still reports the modem as being connected.

Any ideas?
 
Joined
May 5, 2004
Messages
55
I don't know why I didn't see this post before I posted my problem (see "winsock problem?" by me, gracie34). Just curious, did you get your straightened out? I have the exact same modem with the exact same problem.
 

Akito

Thread Starter
Joined
May 23, 2003
Messages
931
Yeah, I did get it figured out. I bought a hardware firewall - and hooked the modem up to it. Windows was the problem. Go figure, eh?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top