CSS problem...again

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

lola2001

Thread Starter
Joined
Jan 29, 2001
Messages
1,972
For some reason CSS hates me. Anyway here is the site I'm working on:

http://www.arossco.com/Ingram/index.html

The top is supposed to go from black text to rollover blue..that seems to be ok. The middle text is supposed to turn gray as is the left menu but it's just not happening. Thanks.
 
Joined
Jul 29, 2001
Messages
21,334
You have overridden all of your classes by specifying a:hover which will set all of your links to dark blue. To do the class go a:hover.grayover for the greyover class and a:hover.smallgray for the smallgrey class and a seperate one for the dark blue one.
 

lola2001

Thread Starter
Joined
Jan 29, 2001
Messages
1,972
How? Whenever I attempt to call it..say..a:hover.grayover, I get a message saying it is an invalid name and it must start with an alphabetical character, preceded by an optional period. No matter what I type in this is the message I get.
 

lola2001

Thread Starter
Joined
Jan 29, 2001
Messages
1,972
Now it's working....finally I can relax for the weekend. Thanks a bunch and have a great weekend.:cool:
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top