Cursor, ME, sounds hanging

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

medallion

Thread Starter
Joined
Jun 28, 2001
Messages
103
Strange problem, no clue as to what or why. 1) With ME, the majority of time the cursor hourglass thing which indicates navigation okay to next link Never Shows. Is this just ME or is it something other? Next, for some reason audio hangs, clicking sound, the navigation sound when Active Desktop is on ( so I can hear something, being hourglass thing with cursor doesn't show ). Clicks away until last browser window is removed. Boot up, log on and 10 minutes into session, clicking starts again. The only common occurance was a bleeeping pop up, this time I left it and 20 seconds later. Clicking madness starts again. Had this happen on 98 last year, so its not an ME only problem. Downloading pop up stopper and spybot now.

Any ideas?
Btw, I get the ' variables in environment moved to registry ' now.
Legacy.
Comp is 3 days old and already................

Stumped again,
- M
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top