Custom Build Computer With No Sound

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Mathmachine

Thread Starter
Joined
Jan 7, 2011
Messages
4
I just upgraded my custom build from Windows XP to Windows 7 and I have no sound on it. It shows that a "Digital Audio (S/PDIF)" as the default device, and even though I have speakers it says "Not Plugged In". Does anyone have any idea what the problem may be?
 

Mathmachine

Thread Starter
Joined
Jan 7, 2011
Messages
4
I have absolutely no idea. Though I don't think so. Let me put up a pic of my computer properties and see what I need. Just one minute.
 

Frank4d

Retired Trusted Advisor
Joined
Sep 10, 2006
Messages
9,126
What is the manufacturer and model for you speakers plugged into the S/PDIF jack on your computer?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top