Custom made icons being replaced by IE icon

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

cliffj

Thread Starter
Joined
Oct 18, 2007
Messages
10
Here's a strange problem I'm having in Vista with custom-made icons I have created or icons from downloaded icon libraries: I go through the "change icon" procedure by right clicking a desktop icon I want to replace and then clicking properties. Then I browse to the location where the .ico file I want is stored and select it. The process works just fine. The new icon appears on the desktop. But whenever I restart the computer, I discover that one or more (but not all) of these icons has been replaced by the standard Internet Explorer icon. When I right click that icon and click properties, it shows me the icon that was replaced. I can restore it by going back through the change icon procedure all over again and giving the .ico file a new name. Any idea of what's going on here? Thanks a lot.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top