De-frag

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Pacalis

Thread Starter
Joined
Sep 8, 2003
Messages
1,457
I have Win 98se . I came up with a worm that Norton didn't find ([email protected]) . I was able to rid the worm , but , when I went to do my maintenance I ran a thorough Scan Disk and it found no problems . When I went to De Frag is when I have trouble . De Frag stops and prompts me to run a Scan disk . I tried this many times with no results . Any Ideas ???
 

Pacalis

Thread Starter
Joined
Sep 8, 2003
Messages
1,457
Yes it was thorough , and repair . I must have run it four times , everytime it showed no problems !! I don't know , that scan takes a LONG TIME , I've been at it all day .
 

Tushman

Banned
Joined
Nov 10, 2002
Messages
633
Originally posted by THEROACH:
I have Win 98se . I came up with a worm that Norton didn't find ([email protected]) . I was able to rid the worm , but ,
Norton is an excellent AV proggie - just how did you find the virus yourself? You say you 'rid the word' but i doubt you managed to fix the infected files. What utility did you use to clean it ?
 

Pacalis

Thread Starter
Joined
Sep 8, 2003
Messages
1,457
I went to Anti Virus page and loaded FixSwen , then went to Nortons page and updated to 9/25 , and ran it . so far the worm hasn't manifested itself again .
 

Pacalis

Thread Starter
Joined
Sep 8, 2003
Messages
1,457
Could you be so kind as to explain how to do this in " safe mode".
And do I run a thorough Scan ? Thanks
 

Pacalis

Thread Starter
Joined
Sep 8, 2003
Messages
1,457
just telling you what I did . and also trying to reply to.....



Norton is an excellent AV proggie - just how did you find the virus yourself? You say you 'rid the word' but i doubt you managed to fix the infected files. What utility did you use to clean it ?
from" TUSHMAN"

So can you explain to me how to go about this, and are my files already repaired by running those programs , or not ? What do you think is causing the Defrag problem ?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top