defrag mode

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

hayguy

Thread Starter
Joined
Feb 8, 2005
Messages
1
I am running windows `98, after I delete files and then go into defrag , it will only be at 1% or 2% complete. This is after running 1 hour or more ? Got any solutions ?
 
Joined
Sep 7, 2004
Messages
1,912
Welcome to the forum.

Boot up in safe mode - then run defrag.

To get into safe mode switch on and keep tapping the F8 key until you get the option to boot in Safe Mode. Your screen will look strange ( lack of colours ).

Let us know how you get on.
 

bearone2

Banned
Joined
Jun 4, 2004
Messages
5,809
you'll see 10% for quite a while and if it hasn't been cleaned up/defragged over several months it'll take a while.
 
Joined
Dec 14, 2004
Messages
152
also..empty out your temp and temp internet files....start in safe mode and run system scan first do a complete scan with the option to repair..then when complete run defrag
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top