1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Dell 745 + WinXPSP3 Erratic Cursor/Mouse, not hardware??

Discussion in 'Windows XP' started by d33k, Aug 2, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. d33k

    d33k Thread Starter

    Joined:
    Aug 2, 2011
    Messages:
    1
    I've been tasked with resolving an issue that an IT department has been diagnosing at a customer location for several weeks now to no avail. Since this has been an on-going issue for so long, I will try to include everything I'm aware of. If I leave things out I'll add them as they come to me. The issue seems to be isolated to this single environment as we have near identical configurations, including hardware & software, in several locations (120~) across the US. As seen in the video (linked below) this issue occurs even before logging into the OS, so it seems to be service level?

    I have remote access via LogMeIn to the server at this location, then I use VNC to connect to the workstation. This happens sporadically, and we're unable to replicate it at-will.

    Here is a video I recorded with my iPhone; http://files.snapfizzle.com/vid/erratic-cursor.mov
    7z @ http://files.snapfizzle.com/vid/erratic-cursor.7z (www.7-zip.org)

    This computer is a Dell Optiplex 745 and serves as a POS station for our proprietary POS software.

    Hardware we've replaced thus far;
    -Computer (mini-tower)
    -ELO touchscreen
    -USB keyboard & mouse (also tried PS/2)
    -Peripherals; receipt printer & cable (parallel), RS-232 IR dongle, USB magnetic card reader

    Software solutions attempted;
    -Disable mouse in DevMan (device manager)
    -Unplug mouse & keyboard (ran without for a week)
    -Disable touchscreen driver in DevMan
    -Uninstall ELO touchscreen driver (ran without for a week)
    -Reflash current Dell BIOS (2.4.6 dated 3/1/10)

    3rd party software suites attempted;
    -AdAware: Found something and quarantined it, unable to provide details as it's been deleted and thus removed from the active log.
    -MBAM (MalwareBytes Anti-Malware): nothing found
    -HTJ (HiJackThis): current log @ http://pastebin.com/1xtGwLMP // startup log @ http://pastebin.com/pe4hBx1x
    -ComboFix: log @ http://pastebin.com/h55UVvxm
    -Symantec Endpoint: nothing found, ever.
    -cmd>tasklist /svc @ http://pastebin.com/sCAGbJV6

    Other observations;
    -Found a 450k~ host file with lots of 'interesting sites' redirecting to 127.0.0.1 (no place like home, right?)
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1010422

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice