Dell Latitude D830 - Mouse pointer issues

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Mazco34

Thread Starter
Joined
Nov 4, 2003
Messages
15
We recently purchased some Dell Latitude D830 laptops and are using them on a Windoows XP system.

Each laptop has a docking station and USB mouse.

The issue is that some users are experiencing a type of "jumping" of their mouse pointer. They could be moving fine then it would just stop, and then reappear somewhere else on the page.

So far we have:
Replaced the mouse.
Replaced the laptop.
Re-imaged the laptop.
Replaced the user's profile.
Removed the docking station.
Swapped the jumper cables at the workstaion and in the server room.
Tried a ps/2 mouse.

Nothing has helped.

Has anyone else had this problem and if you so, how did you resolve it?

Thanks for any help.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top