Dell Poweredge 2450

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

neiljohnson

Thread Starter
Joined
Nov 13, 2001
Messages
4
I have a dell poweredge 2450 server running NT4 Service pack 6. I am getting a message appear in the event viewer in blocks of about 12 every so often.
It reads:

AFA0: POWER ON, RESET, OR BUS DEVICE RESET
AFA0: UNIT ATTENTION

I am thinking it maybe something to do with the controller card but not sure.

I have tried utils from dell (FAST,CLI) to reset the SCSI bus but with no luck.

Anyone seen this before. The server is not behaving strangely. The only fault I can see is intermittant backup problems with backupexec. I don't know whether this is related. I have already tried changing the tape drive.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top