Dell XPS 8000 Mobo

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

GMR503

Thread Starter
Joined
Jun 15, 2018
Messages
1
Hello, I recently picked up a Dell Studio XPS 8000 from my friend and I was going to bios flash it. But here's the thing, the damn thing wont boot fully. It turns on with the cpu fan spinning. It just wont put any video signal out. I have tried 3 different GPU's and none of them have seem to do anything. Switched monitors and still nothing. There is a yellow light on it but it just stays yellow. Any help on how to get a video signal out?
 

flavallee

Frank
Trusted Advisor
Joined
May 12, 2002
Messages
83,103
Dell Studio XPS 8000 (support site)
It was designed for Windows Vista 64-bit and Windows 7 64-bit.
BIOS A03 is the most current version for it and was released on December 27, 2009(about 8-1/2 years ago).

What was the reason for your friend giving it to you?
Was it working and able to load its operating system when it was given to you?
What's the 7-character "service tag" number on it?

---------------------------------------------------------------
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top