Dell XPS L511z "Operation System not found" boot error

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

dmcc4

Thread Starter
Joined
Sep 2, 2017
Messages
1
Hi,

I am currently getting an error on boot saying that the "Operation System not found." Diagnostics showed that the 5+ year old SSD was dead. I replaced the drive with a new one and planned to install Ubuntu before deciding if I should reinstall Windows 7. I have tried booting from several USB drives created in both Rufus and uNetbootin, but I have not been able to successfully boot from USB no matter what I do.
Seems like many people have problems booting the XPS 15zs from USB.

Any help would be greatly appreciated.
 
Joined
Dec 21, 2016
Messages
683
Hello dmcc4,

Can I ask if the USB device that you are presently trying to boot from is detected in the BIOS.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top