1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

dennis

Discussion in 'All Other Software' started by dwilliams, Feb 9, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dwilliams

    dwilliams Thread Starter

    Joined:
    Feb 1, 2005
    Messages:
    7
    howhen i try to install ac97 audio driver on my mainboard matsonic ms137c+it installs then amessage comes up saying enable on bios then try again i set on chip ac97 to auto in bios but still the same ihad sound but some prog lost it for me i have tried loads of thing to get it back would it be best to compleatly delete hardrive and reinstall windowsxp if so how do i do so hoping someone can help thanks
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/328467

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice