Device Manager Tab

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

rattles

Thread Starter
Joined
Dec 29, 2002
Messages
14
Hello there-hoping you can help. I am trying to help my Mother with a problem in the device manager tab. There is a Yellow ? mark on the system devices-and an ! exclamation mark on my printer icon. I have removed the printer from add and remove-from hunt files and folders and from programs . The markings remain the same tho in the system device and the printer icon. What do I need to do to get the system device back to where it's right without the question mark? She has windows 98 and 17 hard drive and 96 ram. :eek: The reason we found this in the first place was her accessories like free cell wouldnt work-just brought up the green screen ,but wont let her click anything. Hopeing this is all the same problem. Can someone help?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top