1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Device object not present. Restart the system & run setup again.

Discussion in 'Hardware' started by witt3137, Nov 26, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. witt3137

    witt3137 Thread Starter

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    1
    I have Sigmatel High Definition Codec driver. My OS is Windows Vista Home Premium. I have a Gateway GM5420 computer.

    I have sound (audio) from time to time. Then it just disappears. I try to reload and I get error message "Device object not present. Restart system and run setup again."

    This problem existed with this computer right out of the box. Gateway tech support is absolutely useless and ludicrous. Ergo I live with the problem.

    Has anyone had this problem and how was it resolved? I appreciate any help you may can give me with this frustrating problem.

    Thanks,

    :confused: Witt
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/656321

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice