1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Diablo 2 Exp. problems

Discussion in 'Games' started by Average_Kid, Feb 10, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Average_Kid

    Average_Kid Thread Starter

    Joined:
    Jan 16, 2003
    Messages:
    8
    Why is it that every time i go to join a game that I "Fail to Join Game" and that i keep getting "Realm Down"
     
  2. RabbiPenguin

    RabbiPenguin

    Joined:
    Mar 18, 2003
    Messages:
    14
    wats your web povider?
     
  3. McTimson

    McTimson

    Joined:
    Aug 15, 2002
    Messages:
    5,577
    Could have also been Battle.Net...Try again later, and make sure you don't have any firewalls or anything on.
     
  4. Talamasca

    Talamasca

    Joined:
    Mar 23, 2003
    Messages:
    309
    Failed to koin game is probably a Firewall issue.
    Realm down is a Bnet problem.
     
  5. mysticmystro

    mysticmystro

    Joined:
    Apr 29, 2003
    Messages:
    11
    what kind of firewall do u have?
    i use norton personal firewall 2003 and i can play diablo 2 just fine. It's gonna most likely be battle.net because my friend get the same message "realm down" and he just waits about 20 minutes and then joins the realm again and it works.
     
  6. italian pimp

    italian pimp

    Joined:
    Jul 11, 2004
    Messages:
    2
    why is it that every time i try to use my editor it says i have a problem at off set 0. what is this an how can i fix it
     
  7. italian pimp

    italian pimp

    Joined:
    Jul 11, 2004
    Messages:
    2
    why is it that every time i try to use my editor it tells me there is a problem at off set 0. what is this an how can i fix it.
     
  8. McTimson

    McTimson

    Joined:
    Aug 15, 2002
    Messages:
    5,577
    italian pimp....what editor are you talking about? Could you explain your problem a little more thoroughly?
     
  9. khaom

    khaom

    Joined:
    Apr 7, 2004
    Messages:
    37
    i used to get the realm down thingy when changing my characters to often.
    there is one thing that works fine for me.

    -close diabloII
    -go offline
    -go online
    -run diabloII and log on to b.net

    not the best solution but better than waiting
     
  10. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/118153

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice