dial-up networking error

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

PatInAz

Thread Starter
Joined
Nov 22, 1999
Messages
50
Having a problem with setting up dial-up networking connection on my second computer. After doing everything right (as far as I can tell) I get to 'authorizing user and password' then it pauses for 20 - 30 seconds then I get the message "error 650: the remote server does not respond to a network request".

I have checked settings for the dial-up-netowrking, the network are in the control panel, modem settings, etc. I have the primary computer to compare to which connects just fine.
Both PCs are using Win98. The second machine is an AMD k6-350. It has a Supra 56k modem in it and has worked sucessfully on dial-out before to my old service provider.

Please help!
 

PatInAz

Thread Starter
Joined
Nov 22, 1999
Messages
50
The answer is Both. I have used the connection manager from their software (it's ATT worldnet) and setting up a dial-up networking entry with manual entries. Result is the same.......
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top