1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Dial-Up screw-Up

Discussion in 'Earlier Versions of Windows' started by RedRebel, Sep 17, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. RedRebel

    RedRebel Thread Starter

    Joined:
    Jun 16, 2003
    Messages:
    78
    Everytime I re-boot my dial-up window comes on screen and imediately start dialing my ISP. When I cancel it it sometimes comes rite back and redials. This is extremely annoying. Any Ideas on how to fix this mess?


    :rolleyes:
     
  2. dabwid

    dabwid

    Joined:
    Aug 3, 2003
    Messages:
    209
    Go to Tools>Internet Options>Connections on the Internet Explorer tool bar and check where it says never dial connection. Also look in your dial-up box and see if auto connect is on. If so uncheck it.
     
  3. RedRebel

    RedRebel Thread Starter

    Joined:
    Jun 16, 2003
    Messages:
    78
    It has stopped dialing my Isp. Now the dial-up window is displayed and when I cancel it , it comes rite back. If I click on the X in the upper left corner it comes rite back. This happens 3 to 4 times. It is VERY Annoying! When I check that never dial box it does just that, it never dials my ISP when I want it too, I have to un check the Box.
     
  4. dabwid

    dabwid

    Joined:
    Aug 3, 2003
    Messages:
    209
    Have you looked into the Explorer tools?
     
  5. dabwid

    dabwid

    Joined:
    Aug 3, 2003
    Messages:
    209
    Also you could try to uninstall the dialer then reinstall. Or use the connection wizard for Explorer. I assume you are using Internet Explorer
     
  6. ~Candy~

    ~Candy~ Retired Administrator

    Joined:
    Jan 27, 2001
    Messages:
    103,706
    Look in your startup folder or start button, run, then type msconfig and hit ok...go to the startup tab.....what are you running on start up there?
     
  7. Wet Chicken

    Wet Chicken

    Joined:
    Sep 11, 2000
    Messages:
    10,673
    If none of that helps you then try running spybot/adaware. There are a few spyware programs that can cause this, especially if it just started to act this way out of the blue, but first check in your start up folder like Candy suggested and see if a program is trying to dial out. If something is in there that you don't recognize, then scan for spyware or post its name here.

    Hope that helps.
     
  8. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/165351

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice