1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Dialup at broadband speed

Discussion in 'Networking' started by geordie24, Feb 7, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. geordie24

    geordie24 Thread Starter

    Joined:
    Feb 7, 2004
    Messages:
    2
    hi there, i thought i would spread the good news, you can get broadband speed out of your existing dialup connection and even increase your broadband connection. It works, check it out at www.whizzconnect.com.
    :D
     
  2. kiwiguy

    kiwiguy

    Joined:
    Aug 17, 2003
    Messages:
    17,584
  3. JohnWill

    JohnWill Retired Moderator

    Joined:
    Oct 19, 2002
    Messages:
    106,418
    It's simply the same compression scheme that many other ISP's are offering anyway. :)
     
  4. kiwiguy

    kiwiguy

    Joined:
    Aug 17, 2003
    Messages:
    17,584
    And I suspect the post is an advert in disguise...
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/201757

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice