"disconnect firewalled" using WP111

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Laurie52

Thread Starter
Joined
Jul 11, 2004
Messages
171
My daughter is having the same problem with her Wild Blue satellite connection after getting a "disconnect Firewalled" notice. Using Netgear WG111v3
Did everything else properly to check. No task bar icon. Router is my son's and I am also linked to it. Neither of us are having problems.

Get the same message when trying to use the separate dial up provider. (but my son and I do not have this problem)
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,429
Even though it appears you're having the same problem, please start a new thread when you have a new issue. It's very difficult to keep two problems straight and who's working on what in a single thread.

I've created a new thread for your issue here.

Note: You will need to post complete details of your configuration and your specific issue in this new thread for us to help you.

Thanks for your cooperation.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top