1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Display adatper not configured properly when I open win-97

Discussion in 'Hardware' started by Dan the man, Jan 13, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dan the man

    Dan the man Thread Starter

    Joined:
    Jan 13, 2002
    Messages:
    34
    Get the above message everytime I turn on machine...
    I have a Dell optiplex 166/32-ram
    Diplay driver is:
    S3 Trio 32/64 PCI (732/764)
    I have an explanation point in Device manager as well next
    to display driver...

    Thanks,Dan:)
     
  2. brianF

    brianF

    Joined:
    Dec 2, 1999
    Messages:
    12,041
    First thing would be to download and install new drivers for your video card.

    You can get them here
    http://www.s3graphics.com/
     
  3. ~Candy~

    ~Candy~ Retired Administrator

    Joined:
    Jan 27, 2001
    Messages:
    103,706
    Hi Dan, welcome to TSG....

    I'm going to edit your subject line.....I'm assuming you mean 97, and it's driving me crazy............ :)
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/64785

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice