Display driver not working

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Bazzer07

Thread Starter
Joined
Oct 4, 2008
Messages
4
My card is Nvidia Geforce 8500. It suddenly stopped working whilst I was gaming causing my screen to freeze. Now everytime I try to launch a game it says 'Failed to find a suitable display device' I have checked device manager and theres a small yellow triangle with a black exclamation mark in under my display adapter, and is giving error code 43 when I check properties.
I have tried system restore, updating & restoring to factory condition - none have worked, I really don't know what the problem is. Please help.
 

Bazzer07

Thread Starter
Joined
Oct 4, 2008
Messages
4
A weird thing just happened..it detected my card and was working for an hour or so then screen freezes again, I restart PC and it's back to its old self :/ is it a sign of my card overheating or something?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top