Dlink router 2750U connection problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Rekhu

Thread Starter
Joined
Oct 12, 2018
Messages
4
dlink router 2730U connects to internet whereas 2750U does not on the same connection.
 

zx10guy

Trusted Advisor
Spam Fighter
Joined
Mar 30, 2008
Messages
6,651
Do you have cable Internet? If so, you probably have to clone the MAC address of the 2730U onto the 2750U to get your connectivity working again.
 

zx10guy

Trusted Advisor
Spam Fighter
Joined
Mar 30, 2008
Messages
6,651
Cable Internet is land line Internet. Who is your ISP?
 

TerryNet

Terry
Moderator
Joined
Mar 23, 2005
Messages
81,406
That "router" is an ADSL modem/router combo. You may have to register the modem with your ISP.
 

Rekhu

Thread Starter
Joined
Oct 12, 2018
Messages
4
It is already registered with the ISP. It was actually working for so many months but all of a sudden it is not connecting. If the cable line is faulty then the other one should not have worked.
 

zx10guy

Trusted Advisor
Spam Fighter
Joined
Mar 30, 2008
Messages
6,651
You'll need to contact your ISP to get further troubleshooting help.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top