Docking Station

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

chipsterns

Thread Starter
Joined
Oct 2, 2002
Messages
21
Hello Everyone,
I could use a little help solving this problem. I purchased a removable hard drive that I patitioned to save my master hard drive image with Norton Ghost. Well I now have the image on what I will call the G: drive and removed the IDE ribbon from the master hard drive and pluged into the removable hard drive hoping it would boot and this would be all over but when I boot I get a message NTLDR is missing. Am I missing something here?
Any help would be greatly appreciated.

Thanks in advance,
Chip
 

chipsterns

Thread Starter
Joined
Oct 2, 2002
Messages
21
I had posted a question about a docking station and posted to XP/2000 forum.............wrong forum sorry.
please accept my apology,
Chip
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top