domain help

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

nipunahasanka

Thread Starter
Joined
Dec 1, 2010
Messages
21
i have launched a new web site 4/04/2011 . But i cant reach web site directly in srilanka. I used www.lankaoil.com proxyserver web site to view my site. By using it i can view my site and boltmobile browser can reach my web site. It is still devoloping. Please any one try to log my site. If you can view my site plz reply my tread. Why i cant my web site in srilanka.? Help me slove this problem.

My new web url is http://www.freewebmastersupport.com

Plz helpme.

My error msg is .

'Could not locate remote server You tried to access the address http://www.freewebmaste ... which is currently unavailable.
Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelt and punctuated, then try reloading the page. Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working.'
 
Joined
Aug 12, 2007
Messages
696
Interesting that the downforeveryoneorjustme.com site says your site is down as well. Like I said though, it works for me. Hope you get it working, looks like a nice site design!
 
Joined
Aug 12, 2007
Messages
696
i have launched a new web site 4/04/2011 .
this is a date in the future, so I'm assuming this is a typo and that you "launched" the website January 4, 2011.

I see that you registered the domain name with your nameserver (ns6.lankahost.biz) yesterday (January 4, 2011). It does take time for the internet's name servers to propogate the IP address of your domain name.

Likely the only "problem" is that you haven't given the 'net enough time to find your site. Give it 48 hours, and the problem will probably go away.
 

nipunahasanka

Thread Starter
Joined
Dec 1, 2010
Messages
21
this is a date in the future, so I'm assuming this is a typo and that you "launched" the website January 4, 2011.

I see that you registered the domain name with your nameserver (ns6.lankahost.biz) yesterday (January 4, 2011). It does take time for the internet's name servers to propogate the IP address of your domain name.

Likely the only "problem" is that you haven't given the 'net enough time to find your site. Give it 48 hours, and the problem will probably go away.
Ya, yah 4/04/2011 is typing mistake. Its 4th of january 2011(+6 GMT)
Why net takes 48 hours? But who in use related countries why they can shows it?
 

rotarysteve

Banned
Joined
Dec 26, 2010
Messages
496
I can see the website, it just takes time for a brand new website to propagate throughout the internet world. More like 3 days, but it will finally find it's way to all of the isp's out there.
 

TechGuy

Mike
Administrator
Joined
Feb 12, 1999
Messages
14,896
Still down for me -- looks like your name servers (ns5.lankahost.biz) isn't returning any DNS information...
 

nipunahasanka

Thread Starter
Joined
Dec 1, 2010
Messages
21
Still down for me -- looks like your name servers (ns5.lankahost.biz) isn't returning any DNS information...

Sometimes works it and some times down for me and all. Now its workin time is now 11.00pm (+5.30 GMT) but at 3.00pm(+5.30 GMT) it not work? What i do slove this?
Help me.
 
Joined
Aug 12, 2007
Messages
696
There is nothing to solve!

At 3pm to you, the name servers were not updated. Now at 11pm, name servers are updated. It should work from now going forward.
 

nipunahasanka

Thread Starter
Joined
Dec 1, 2010
Messages
21
There is nothing to solve!

At 3pm to you, the name servers were not updated. Now at 11pm, name servers are updated. It should work from now going forward.
In the sameday at 8.am working correctly after about 11am not working. Afterthat again works now. This is the my problem.
 

TechGuy

Mike
Administrator
Joined
Feb 12, 1999
Messages
14,896
You need to talk to your web host -- it looks like a problem with their DNS server.
 

nipunahasanka

Thread Starter
Joined
Dec 1, 2010
Messages
21
You need to talk to your web host -- it looks like a problem with their DNS server.
I talked with them. They says nothing a problem with them and they send me a screenshot site working correctly. My main domain is lankavision.com i added this domain as an addon domain. Is it must be a problem?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top