Don't know where to start with this one

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Mr Black

Thread Starter
Joined
Jul 6, 2007
Messages
12
So my (windows xp) decided to have as many problems as possible at one time. A while back my internet (MSN via DSL) would run fine for a while before eventually losing connection all together. eventually i got the whole tcp/ip network not installed deal, also got the client services for netware crap. So i remedied the network situation w/ the winsock application and fixed the netware problem. So i'm back on the internet via MSN once again only to lose connection once again about 40 or so minutes into it. the network connection properties show packets gradually slowing slowing and stopping which is when the connection stops obviously. So the strange thing is is that when i sign out of MSN browser my cpu automatically reboots and the whole process repeats.

any and all suggestions, comments, tips, words to keep my sanity would be genuinely appreciated.

p.s. sorry for the long post, first one on this forum, wanted to search for a similar post but didn't even know where to start.
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,429
I think I'd start with a post of a HijackThis 1.99.1 log in the Security forum here. This has the ring of malware to it, so we should deal with that first.
 

Mr Black

Thread Starter
Joined
Jul 6, 2007
Messages
12
Thank you for the quick response it is genuinely appreciated. Just to clarify, I want to do this right the first time(!). I run the hijack application after reading the instructions of course of changing the app name and such. From which it will produce a log that I just start a new post with in the security forum and receive further instruction?
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,429
Right, and you also should post your symptoms, then just paste the log into a message.
 

Mr Black

Thread Starter
Joined
Jul 6, 2007
Messages
12
i have removed some of the malware via add/remove programs option. my question is it your reccomendation to follow steps 1-6 on the malware removal info/guide page i.e. downloading ccleaner etc. or with what i've told you already should i just run hjt now and post the log?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

No members online now.
Top