Downloading photos from Canon Elph320

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Nflder

Thread Starter
Joined
Aug 21, 2003
Messages
295
I loved the way my Apple (retina 13" MacBook Pro running 2.6Ghz i5, OSX 10.9.5) software & Image Browser EX from Canon downloaded and catalogued our photos by putting them into folders by camera ID and date... And then deleted them from the camera if I wished. Something happened a while ago and the menu that appeared as soon as the camera was plugged in (USB) did not appear. The camera does not show up in Finder and I suspect it has something to do with preferences, but I do not know where I should be looking to give the computer the direction it needs to see the different cameras as they are plugged into the USB port. However after shutting down the computer, unplugging the camera and restarting the computer - it complains that a device was disconnected improperly after shutting down. I can force Image Browser to download the photos but they are not allocated by camera name and date. Any help will be appreciated...
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top