Downloading Updates going on for 16 hours do far??? Only 32%?????

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

doodlebug1

Thread Starter
Joined
May 30, 2007
Messages
17
OK, this is weird. I am writing this at 10 am. Since 6 pm yesterday, I noticed the yellow shield icon on the bottom right, and when I moved my mouse on it, it said Downloading Updates. At 6 pm last night, it said 0%. When I went to bed at midnight, it said 3%. Whatever it is was slowing my computer down terribly!! This morning, at 10 am, it just moved to 32%!!! In other words, this downloading of updates has now gone on for at least 16 hours.....

Sure, I know my AVG came on during the night and slowed it down, and my AVG was STILL on at 10 am so I paused it....but WHAT IS BEING DOWNLOADED THAT IS TAKING SO LONG??? How do I find out?? This is NOT normal.

Nancy
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top