1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Dreamweaver Forms

Discussion in 'All Other Software' started by 188ml, Feb 5, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. 188ml

    188ml Thread Starter

    Joined:
    Feb 5, 2003
    Messages:
    5
    Ok, I followed a Dreamweaver tutorial on how to make forms with check boxs and text fields and such, and configured it under properties, to "Action (my email here" in hopes that the forms information would send to my email, and I put the METHOD as GET, and it didn't work. When I click submit after uploading my website, it takes me to the 404 page of my server saying the site could not be found. Any sure-fire ways of making the information send to my E-Mail. Any help is apperciated, thanks!:)
     
  2. suzi

    suzi

    Joined:
    Dec 27, 2002
    Messages:
    362
    I'm a Dreamweaver user, but never did forms. In case you don't get the info you need here, you can try the Dreamweaver support forum at Macromedia's website.

    I clicked on your website link and got bombarded with windows asking to make something my home page. I had to click no several times before it went away. No offense, but that's pretty obnoxious.... most people don't like stuff like that. It sure scared me away :rolleyes:
     
  3. 188ml

    188ml Thread Starter

    Joined:
    Feb 5, 2003
    Messages:
    5
    I think Bombarded is a sort of an over-emphasizing the normally 1 or 2 small pop ups that come up. For my computer, the pop up comes Once on the main page, for people I know, it comes up twice sometime. And It's not my fault, it's what my provider puts up.
     
  4. suzi

    suzi

    Joined:
    Dec 27, 2002
    Messages:
    362
    It occurred to me that it might be your provider. The first time I clicked on it, thought 3 windows came up. The second time only 2. Some free hosts have banner ads instead...
     
  5. 188ml

    188ml Thread Starter

    Joined:
    Feb 5, 2003
    Messages:
    5
    Hmm, thats odd because it only gives me one small pop up. One that I don't normally find too bothersome. But the host does give a banner ad at the bottem of the screen. Best free host I've found so far.
     
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads - Dreamweaver Forms
  1. techwilliam
    Replies:
    1
    Views:
    188
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/117264

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice