1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Driver Problem Driving me Nuts!

Discussion in 'Hardware' started by James Crosso, Jul 16, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. James Crosso

    James Crosso Thread Starter

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Messages:
    110
    I have a Foxconn WinSpeed motherboard that is new. I am trying to connect my Chaintech Personal Cinema GeForce FX to it through the AGP connection. The video drivers are installed and work fine. The card has an integrated video card with a TV-Tuner, it is 2 years old and worked perfectly on two other system setups.

    However, when I try to install and use the WDM TV-Tuner drivers, I am having extreme difficulty. I first installed the latest WDM drivers frmo the nVidia Web Site (The WDM device being nVidia chipset). I tried to use my installation of WinDVR to view TV -- While the software was able to detect channels being present, it did not display any of them (The display view was black).

    I tried uninstalling the nVidia web site drivers and installing the ones from my system disk - Same problem. In trying to reinstall again, I now get the blue screen of death when I start my computer every time. I can go into Safe Mode and delete the WDM drivers and the computer is fine, but I really want to be able to use my drivers! Chaintech's website does not have any newer drivers.

    Does anybody have any suggestions on what course of action I may take on this?

    Thanks,
    James
     
  2. crjdriver

    crjdriver Moderator

    Joined:
    Jan 2, 2001
    Messages:
    38,476
    Have you installed the chipset drivers for your mb?
     
  3. James Crosso

    James Crosso Thread Starter

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Messages:
    110
    Yes. I have installed the Chipset drivers that came with the motherboard.
     
  4. crjdriver

    crjdriver Moderator

    Joined:
    Jan 2, 2001
    Messages:
    38,476
    Was this a clean install of the os when you installed the new mb?
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/483577

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice