drivers is installed but network not working

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

agbe981

Thread Starter
Joined
Feb 13, 2009
Messages
211
my laptop was working perfectly when i connect to the internet, till yesterday. now when i check the device manager, i see yellow triangle with exclamation sign (!) in the yellow triangle on the network device. the driver is NVIDIA nForce networking controller. when i try to update it using the wireless it tells me i have the best driver installed. can someone help me out?
 

TerryNet

Terry
Moderator
Joined
Mar 23, 2005
Messages
80,961
Try to install the latest driver from your PC manufacturer's site.
 

TerryNet

Terry
Moderator
Joined
Mar 23, 2005
Messages
80,961
If neither whatever driver Windows finds nor the latest from your PC manufacturer's site works the NIC is probably defective.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top