Driving me Crazy

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

vanmol

Thread Starter
Joined
Jun 10, 2003
Messages
272
Normal Startup is ticked in System Configuration Tool. At startup I get the nag telling me I started in either Diagnostic or Selective mode. Normal startup is ticked, I also tick the don't show this msg again. Upon restart I get nagged again, while I'm still showing Normal startup. HELP!!!!!!!
 
Joined
Sep 10, 2004
Messages
359
hmm i dunno if this helps, but i have mine on selective with everything selected. Seeing as i have never changed it this must be how xp installs it to run. Any reason why you want it to start up on normal startup?
 

vanmol

Thread Starter
Joined
Jun 10, 2003
Messages
272
Well---I thought that Normal was the default startup mode. I makes no difference whether I use Normal Diagnostic or Selective modes after rebooting Normal mode is the one that is ticked and I get that damned Nag tlling me I started up in Diagnostic or Selective modes. Getting mighty frustrated!!!!!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top