1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Drm error channel 4 only

Discussion in 'Windows 7' started by Bob_Scott365, May 11, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Bob_Scott365

    Bob_Scott365 Banned Thread Starter

    Joined:
    Mar 21, 2013
    Messages:
    48
    Hello again, thanks for all your help, I got my os reinstalled but noe on channel 4 I can not watch because drm error appears, but the media player, works, bbc iplayer works, i can watch movies2k no problems, Only channel4 comes up drm error, the drm folder is empty. I went to c:drive programdata , microsoft then drm and nothing there. I'm Scottish and Ricky Burns is defending his light weight world title tonight and also vipbox sports does not work any more, please please please please help!!!!!!!!!
     
  2. dai

    dai

    Joined:
    Mar 6, 2003
    Messages:
    11,198
  3. Bob_Scott365

    Bob_Scott365 Banned Thread Starter

    Joined:
    Mar 21, 2013
    Messages:
    48
    Hmmmm a bit complex for me I think , I'll keep trying but any other ideas,only channel four and vipbox sports that won't play, it's weird bbc plays no problem, surely it cant be much????
     
  4. dai

    dai

    Joined:
    Mar 6, 2003
    Messages:
    11,198
    they probably have a block using drm[digital rights management] to protect their content

    i know little in this area
     
  5. Bob_Scott365

    Bob_Scott365 Banned Thread Starter

    Joined:
    Mar 21, 2013
    Messages:
    48
    it worked perfect until i reinstalled windows 7 for a down loaded os..........
     
  6. dai

    dai

    Joined:
    Mar 6, 2003
    Messages:
    11,198
    i have pm'd someone who may be able to help
     
  7. TerryNet

    TerryNet Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Messages:
    77,804
    First Name:
    Terry
    Is there any legal content on vipbox sports?

    Are you trying to watch something for which you've paid, or is it all pirated content?

    Please run the MGA Diagnostic Tool and post back the report it creates:
    • Download MGADiag to your desktop.
    • Double-click on MGADiag.exe to launch the program
    • Click "Continue"
    • Ensure that the "Windows" tab is selected (it should be by default).
    • Click the "Copy" button to copy the MGA Diagnostic Report to the Windows clipboard.
    • Paste the MGA Diagnostic Report back here in your next reply.
     
  8. Bob_Scott365

    Bob_Scott365 Banned Thread Starter

    Joined:
    Mar 21, 2013
    Messages:
    48
    Sorry the vip box is working thought it was not, it's streamed sports all for free so probably illegal not sure. It's just channel 4 that comes up drm when i try and watch it. It's the usual channel 4 uk tv channel web site so quite legitamate I'm sure
     
  9. TerryNet

    TerryNet Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Messages:
    77,804
    First Name:
    Terry
    Probably 100%, but at least 95%, unauthorized. No help can be given on that.

    I'm still curious about "reinstalled windows 7 for a down loaded os."
     
  10. TerryNet

    TerryNet Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Messages:
    77,804
    First Name:
    Terry
    Have you checked out this FAQ?
     
  11. Bob_Scott365

    Bob_Scott365 Banned Thread Starter

    Joined:
    Mar 21, 2013
    Messages:
    48
    Whats clipboard? Only got note pad but nothing seems to be happening anfter I press copy......
     
  12. TerryNet

    TerryNet Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Messages:
    77,804
    First Name:
    Terry
    The place where the operating system holds copied text, pictures, etc.
     
  13. TerryNet

    TerryNet Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Messages:
    77,804
    First Name:
    Terry
    Since you are now starting other threads I'll take your silence here as admission of having a pirated Windows 7. Closing.
     
  14. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1098379

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice