Duplicate name exists even after changing the name

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

ShadowChaos

Thread Starter
Joined
Sep 8, 2008
Messages
13
Hello! I have a medium sized network with several different OS's residing on it. Everyday a few of the computer will error with "A duplicate name exists on the network:" A quick Google search shows the same answer EVERYWHERE on the internet. So I changed the names of a few of the computers too something I knew was unique. Still though the problem persists/ it afters the two XP bases computers the most, but my main workstations (windows 7 sp1) has had this error a few times, although it appears to have left for a while. I have a feenas server but Active directory is not turned on. My router is a e4200. I was using DHCP server on there (and would very much still like to) although I have turning it off, rebooted both the router and the computers but to no avail... Thanks!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top