Dusk Till Dawn.....and 007 NightFire

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

MercedesMan

Thread Starter
Joined
Sep 3, 2002
Messages
19
Im haveing a problem with the game Dusk Till Dawn and 007 Night Fire,...... It installs fine. THen when you run the game it acts like it wants to start, then jus crashes back to the desktop as if it was never ran. Im having that problem with both games. I bought both games.
 
Joined
May 15, 2001
Messages
95
You may need to reinstall the Video Drivers of Possibly get a Video card that supports Direct Draw and 3d graphics. But Im betting new drivers should fix it. Also are the games Compatible with the OS you are using?
 

MercedesMan

Thread Starter
Joined
Sep 3, 2002
Messages
19
Well i have looked for new drivers and i can;t seem to find any, i have a 64 mb geforce2 MX/MX 400, I haven't had any other problems with the card or programs or games except for 007 and dusk till dawn. I am running Windows 98 SE. I have many games, for example...Hitman, Hitman 2, Veitcong, Warcraft, NFS 2, Starwars Jedi Outcast, AOE, AOE2, Max Pane, and others, these are the only two i have troubles with.
 
Joined
Oct 22, 2002
Messages
7
I am having a similar problem with nightfire. But I dont get an error message. It just freezes my machine. I'm waiting for an answer from eagames but apparently we have been sold a $20 coaster.
 
Joined
Jan 29, 2003
Messages
53
I too have a problem with James Bond: Nightfire

but mine has to do with a

-
RUNTIME ERROR
R6025: Pure Virtual Function Call
-

Thats the error message i got...

make that 2, $20 coasters from ea games

=/
 
Joined
Oct 22, 2002
Messages
7
What kind of hard drive are you running? I am testing something, I might be able to trace mine back to an incompatability with my western digital 20gb wd20bb
 

MercedesMan

Thread Starter
Joined
Sep 3, 2002
Messages
19
Well im running a maxtor 20 gig Quantum Fireball, If that really equates to much. :)
 
Joined
Oct 22, 2002
Messages
7
Ok, I think my hard drive theory just got shot down. I think they just made a crappy game. I had some success with low level formatting my drive and re-installing XP, but the game only worked for a day then it started crapping out again.
 

MercedesMan

Thread Starter
Joined
Sep 3, 2002
Messages
19
Hey, at least you had a theory going there for a while. Im jus Lost. haha thanks anyways. I think that the game is jus not compatible with my video card. I have another card in my computer. Its not as good. but i think i will give it a shot. I'll let you guys know the results.
 
Joined
Oct 22, 2002
Messages
7
Ok, here is what I have come up with. When nightfire crashes my PC I reboot and try again. Every 5 or 6 reboots it works. It isn't really a fix, but I get to play the game this way. I told eagames tech support they they were worthless and to bug off. I hope all of you find a way to get it working on your PC's
 
Joined
Aug 6, 2003
Messages
3
I also play nightfire, when I run the game it runs fine, but about 50% of the time after about 2 secondes of ANY cinematic, it freezes my comp. I also have noticed my comp freezes in the same way while capture a lot of video. After about 2 hours (time always varies) it freezes. So what the heck is going on??? (AMD 1800+ with s3 graphics card)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top