DVD Problems: UDMA49

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Memorgan

Thread Starter
Joined
Jan 23, 2003
Messages
7
Just fitted a DVD drive to my daughters Celeron 500 PC. It was passed to her when I u/graded. I removed the original DVD drive, ( which worked ok ), and she bought her own to go in it.

The problem is that the video is very jumpy with broken sound. She has 230 mb ram, Nvidia G Force 2 MX 400/64 graphics, and SB 16 sound. also has CDR/W. Running Win XP. UDMA is enabled on both drives.

On Boot up, the info screen shows the CDRW as P4 mode and the DVD as UDMA49, I have tried the DVD as both master and slave on primary and secondary channels, and have connected it using UDMA66 cable. All to no avail.

Is this likely to be a faulty drive?

I would be very grateful if someone could help, as I'm stumped by this problem, and she saved very hard to buy it.
Thanks
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top