E-mail pictures.

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

butcher

Thread Starter
Joined
Jun 9, 2005
Messages
6
Using Outlook Express E-mail and have PhotoShop 7.0. When inserting pictures in OE from Visioneer Document file, the pictures have 5 or 6 different icons. I'm unable to insert pictures with some of the icons. Instead, I get a small square with a red X. How can I change? Many thanks for your help. :confused:
 
Joined
Mar 28, 2003
Messages
3,998
When using OE, do they all work properly except for some of the pictures? The Red X is a placeholder, meaning a picture belongs there but isn't there. So, if they all work except those, then there is probably something wrong with that icon/Visioneer Document file. Unfortunately, I don't use Photo Shop or Visioneer and can't provide a detailed fix for that. You might check to make sure it is a supported picture format for OE?

sekirt
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top