1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

eathernet card..

Discussion in 'Hardware' started by Vendeta, Jan 31, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Vendeta

    Vendeta Thread Starter

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Messages:
    91
    i just reinstalled windows pro with my cd and all my drivers are gone and i dont know what my eternetr card is its attached to my motherboard... Thanks in advanced...
     
  2. replay

    replay

    Joined:
    Aug 12, 2003
    Messages:
    5,447
    all your drivers are on your mobo cd (that came with your motherboard)
     
  3. D0C_Hol1d@y

    [email protected]

    Joined:
    Nov 10, 2005
    Messages:
    944
    Open up device management - right click on my computer, select properties, click the hardware tab, then choose device manager. Look at the list in the right window pane. Notice your network devices. That should tell you who makes it. Once you get that info search the manufacturers site. Or go to the manufacturer of your motherboard and download the drivers there.
     
  4. replay

    replay

    Joined:
    Aug 12, 2003
    Messages:
    5,447
  5. Vendeta

    Vendeta Thread Starter

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Messages:
    91
    i talked to tech support and they gave me all the drivers but now when i browse the web i go to scroll down and t like lags going down and i have a REAL good internet connection and it doesent do this on any outher computors...:confused:
     
  6. Vendeta

    Vendeta Thread Starter

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Messages:
    91
    Its not just on the web its on all pages i have to scroll down or up..... :confused: :confused: a error in windows? how do i fix this its really annoying...
     
  7. telegramsam

    telegramsam

    Joined:
    Jul 7, 2006
    Messages:
    1,085
    You need to reset your router/modem. It's looking for the old config.

    Unplug it for 20 minutes or so. Or reset it to the factory defaults and reconfigure it.

    On the problem machine, do an ipconfig release and restart it.
     
  8. Vendeta

    Vendeta Thread Starter

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Messages:
    91
    its not just on the web its on all things i have to scroll down
     
  9. Old Rich

    Old Rich

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    10,254
    Did you load the chipset and video drivers?
     
  10. Vendeta

    Vendeta Thread Starter

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Messages:
    91
    I dont know i gust got a pack from tech support saying this will give u all ur drivers...
     
  11. Old Rich

    Old Rich

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    10,254
    Look in
    Device Manager . . Right click on My Computer . . Select Manage . . then Device Manager.

    Look in the Display Adaptor to see if it lists your video card correctly.

    If there is no adaptor listed there or if it has a yellow ! in front, the driver has not been loaded
     
  12. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/539952

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice