EchoLink Problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

CNYECHO

Thread Starter
Joined
Oct 6, 2008
Messages
1
Hello,
Echolink program is installed fine. My computer McAfee security is programmed to pass correct ports. Windows firewall is off. My Linksys router is programmed to pass correct ports. I receive the listing of stations. The problem is I am unable to communicate with anyone MOST OF THE TIME! This is the strange part. Every few days it works fine. Then, when I close the program it's gone again until many days later it begins to work. This is on the second computer. On the lead computer Echolink works all the time. My question then is, if it works now why not 5 minutes from now? Any suggestions? Thanks. 73


 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top