Edge: Missing Menu Bar? Missing Internet Options?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

etaf

Moderator
Joined
Oct 2, 2003
Messages
65,435
First Name
Wayne
Three dots on right
...
you can open settings
for Internet Explorer Options
Right click on the windows start icon - bottom left > right click > control panel >
in the search bar , top right
internet options
 

Alex Ethridge

Thread Starter
Joined
Apr 10, 2000
Messages
9,185
Pardon me if I am just blind; but, I don't see any option there to show a menu bar or to switch to the new tab when I open one.
 

etaf

Moderator
Joined
Oct 2, 2003
Messages
65,435
First Name
Wayne
sorry, edge does not have that option of the old menu bar
file, edit , tools etc

i missed the menu bar bit and went for the internet options part of your question
 

Alex Ethridge

Thread Starter
Joined
Apr 10, 2000
Messages
9,185
I guess no tabs preferences either.

Looks like Edge is the Windows 8 of browsers, another fiasco.

Edge> exit, stage right.
 

etaf

Moderator
Joined
Oct 2, 2003
Messages
65,435
First Name
Wayne
click on the
...
and you can use internet explorer
 

Alex Ethridge

Thread Starter
Joined
Apr 10, 2000
Messages
9,185
click on the
...
and you can use internet explorer
Yes, I accidentally found that looking for Internet Options and the menubar, so What's the point of Edge? IE has all the functionally of Edge and more. It's almost as though they went back to the attic, pulled out some stuff they hadn't finished and thought it would be a great nostalgia trip.

It reminds me of some guy who tried to hand me a flyer in the Walmart parking lot. I told him, "You throw it away.".
 

etaf

Moderator
Joined
Oct 2, 2003
Messages
65,435
First Name
Wayne
It reminds me of some guy who tried to hand me a flyer in the Walmart parking lot. I told him, "You throw it away.".
:) :)

I have been using google chrome for some time now, and only rarely use IE.
And played with Edge for a little while but soon went back to chrome
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top